fbpx

Leonardo da Vinci - Beurs van Berlage

Tot 20 juni aanstaande is de tentoonstelling Leonardo da Vinci – Artist – Inventor – Genius te zien in de Beurs van Berlage. Deze tentoonstelling laat zien dat Leonardo da Vinci meer was dan een bekende wetenschapper en de schilder van de Mona Lisa.

Leonardo da Vinci

Deze uitgebreide tentoonstelling, te zien tot 20 juni 2017 in de Beurs van Berlage, is een aanrader voor iedereen. Je loopt hier langs de replica’s van zijn bekendste werken, waaronder de Mona Lisa. Deze replica’s van zijn bekendste werken zijn zorgvuldig gesorteerd, waardoor het een bijzonder verhaal verteld van een jonge Leonardo da Vinci, tot de latere geleerde. Naast deze vele schilderwerken zie je bij deze tentoonstelling ook de tientallen uitvindingen die Da Vinci heeft geproduceerd. Een wel erg bijzondere tentoonstelling!

Beurs van Berlage

De Beurs van Berlage biedt van oudsher onderdak aan verschillende soorten evenementen. Vroeger handelde de handelslieden hier in goederen en effecten, en was het een opslagplaats voor graan en scheepsvrachten. Tegenwoordig gebeuren er ook verschillende dingen in de Beurs van Berlage. Er worden dagelijks congressen, evenementen en presentaties gehouden, en dient als een bekende ontmoetingsplek voor vele mensen. Een prachtig gebouw in het hartje van Amsterdam!

Grand Café Beurs van Berlage

Geniet na in het bijbehorende Grand Café Beurs van Berlage. Je vindt in het Grand Café een brede bar, ruimtelijk ingericht met mooi meubilair. In de zomer opent het Grand Café het grote terras, zodat u hier kunt genieten van de zon.

Meer informatie over het Grand Café

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok!

Elke dag van 06:00 tot 21:00 betaal je bij Parking Centrum Oosterdok € 1,50 per 12 minuten.
Van 21 uur ’s avonds tot 6 uur ’s-ochtends betaal je maar 6 euro per uur.. En het doet er niet toe hoe laat laat je binnenrijdt! Dus rij je iets voor 21:00 ’s avonds naar binnen, dan betaal je na 21:00 ons nacht-tarief van 1,50 per 12 minuten. Dit maakt Parking Centrum Oosterdok naast de grootste, ook de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam!

Meer informatie over onze tarieven

Combineren met een etentje?

Na een bezoek aan de tentoonstelling wat eten? Kijk hier voor onze restauranttips, allemaal op loopafstand van de garage!

Van plan langer te blijven dan een dagje?

Is een dag Amsterdam niet genoeg voor je? Blijf gerust wat langer. Je betaalt per etmaal het vaste lage tarief dat je gewend bent van Parking Centrum Oosterdok! Lees onze aanraders voor een overnachting in Amsterdam