fbpx

De leukste festivals in april!

Nu de lente eindelijk is aangebroken, is het ook weer tijd voor het Nederlandse festivalseizoen. Met ontzettend veel film-, muziek- en foodfestivals om uit te kiezen kan het soms knap lastig zijn om jouw perfecte festivalagenda uit te stippelen. Om je daarbij te helpen, zochten wij de leukste festivals in Amsterdam alvast voor je uit.

Bekijk fantastische films tijdens Imagine Film Festival in EYE

Van woensdag 11 tot en met zaterdag 21 april kun je in het EYE Filmmuseum kijken naar fantastische cinema tijdens het Imagine Film Festival. Je krijgt films te zien die je meevoeren naar onbekende werelden en die je oog in oog doen staan met je eigen realiteit. Met een brede selectie bestaande uit 50 films en 35 korte speelfilms, vult het festival de stad Amsterdam 11 dagen lang met fantasy-, sciencefiction-, horror-, martialarts- en animefilms. Dit jaar zal het festival naast het vertonen van films, zich ook richten op het uitlichten van diversiteit voor en achter de schermen en wordt het 200-jarige bestaan van Mary Shelley’s Frankenstein gevierd.

Bekijk hier het programma van Imagine Film Festival.

Bezoek SOTU Festival Amsterdam voor de beste muziek

Het Sounds of the Underground festival is een vijfdaags muziekspektakel in de Nederlandse hoofdstad. Van 10 tot 15 april 2018 kun je op verschillende locaties in de stad luisteren naar de beste alternatieve noise, punk, folk, improv, rave, avant-garde en elektronische muziek. Beleef optredens van artiesten zoals Dirar Kalash, Captainspank, Panenkov en DJ Gingermoon.

Klik hier voor de volledige line-up van SOTU Festival.

Met het hele gezin naar het Spring Snow Festival

Van 21 april t/m 21 mei staat Amsterdam in het teken van de lente tijdens het Spring Snow Festival! Met de iepenboom als stralende middelpunt viert de hoofdstad de veranderende seizoenen. De karakteristieke iep is overal langs de Amsterdamse grachten te vinden en laat tijdens de lente haar prachtige blaadjes ronddwarrelen. Geniet tijdens het festival van dit natuurverschijnsel door mee te doen met de Iepenroute en vang de lentesneeuw die naar beneden dwarrelt.

Lees hier meer over het Spring Snow Festival.

Voordelig parkeren bij de leukste festivals!

Ook tijdens het festivalseizoen parkeer je je auto voordelig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Wij zijn de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad en je parkeert je auto dan ook de hele dag voor maar € 45. Rijd je de parkeergelegenheid ’s avonds pas binnen? Dan betaal je het voordelige tarief van slechts € 6.

LET OP: Onze parking is vanaf 9 april enkel bereikbaar via de Prins Hendrikkade.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier vind je al onze voordelige parkeertarieven.