fbpx

Leukste restaurants in Amsterdam Centrum

In Amsterdam kun je genieten van een ruim aanbod aan top restaurants en heerlijke cafe’s. Om de keuze wat gemakkelijker te maken hebben wij een aantal aanraders voor je op een rij gezet.

Culinair genieten in Amsterdam Centrum

Voor iedere gelegenheid vind je in Amsterdam een een goed restaurant. Of je nu zoekt naar een leuke plek voor het hele gezin of een plek voor een romantische diner voor twee. Hieronder hebben we een aantal van onze favorieten voor je onder elkaar gezet.

De Pannenkoekenboot in Amsterdam

Voor iedereen die van pannenkoeken houdt (en wie doet dat nou niet) is de Pannenkoekenboot in Amsterdam een aanrader. Je vaart over het IJ terwijl de lekkerste pannenkoeken geserveerd worden. Kortom: een aanrader voor het hele gezin.
Meer informatie over De Pannenkoekenboot.

Genieten bij Hemelse Modder

Bij Hemelse Modder kun je hemels genieten van de lekkerste gerechten. De kaart wordt geregeld vervangen en de producten zijn hier altijd van topkwaliteit. Dit restaurant is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een echt goed restaurant voor een goede prijs.
Meer informatie over Hemelse Modder.

Restaurant 1e klas

Grand café en restaurants 1e klas is het restaurant aan spoor 2B in het centraal station. Dit goede restaurant heeft een geweldige ambiance. Het is ontworpen door de bekende architect Pierre Cuypers (die ook het Rijksmuseum heeft ontworpen). Dit restaurant is een aanrader voor wie wil genieten van een hapje en een drankje.
Meer informatie over restaurant 1e klas.

Dineren bij Moes

MOES is het eet- en drinklokaal in het souterrain van de Appel Arts Centre. Kwaliteit en duurzaamheid staan in dit restaurant centraal. Er wordt gebruik gemaakt van lokale producten en het restaurant heeft een eigen kruidentuin. Proef hier authentieke smaken en geniet van de heerlijke gerechten.
Meer informatie over restaurant Moes.

Fusion keuken bij Geisha Amsterdam.

Dit restaurant is in 2015 verkozen tot IENS Topper. De sfeer is hier heel goed en de entourage is prachtig. Je geniet hier van een heerlijke fusion keuken met geweldige smaken en een uitgebreide kaart.
Meer informatie over restaurant Geisha.

Goedkoop parkeren in Amsterdam Centrum

Zoek je een goedkope plek om te parkeren in het Centrum van Amsterdam? Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het Centrum. Je parkeert bij ons de hele dag voor slechts € 45. De ligging van onze parking is ideaal (direct naast Amsterdam CS). Vanuit uitgang C loop je direct het centrum is of pak je eenvoudig het OV verder de stad in.