fbpx

Live op Groot Scherm MuseumPlein: Ajax - Manchester

Dit wordt feest! Woensdag 24 mei wordt op het Museumplein live de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United uitgezonden. Tijdens de wedstrijd, en tot in de latere uurtjes parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok voor maar 1,50 per 12 minuten. Bovendien ben je sneller de stad in en uit!

Ajax – Manchester United

Om 20:45 begint de finale van de Europa League tussen Ajax en Manchester United, en dit wordt op een groot scherm uitgezonden op het Museumplein. Vanaf 18:00 ben je welkom om samen met tienduizenden andere fans ‘ons’ Ajax aan te moedigen. De toegang tot dit evenement is gratis! Wel wordt aangeraden op tijd te zijn, want vol is vol.

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Het Museumplein is moeilijk te bereiken met de auto, en bovendien zijn parkeerplekken schaars. Parkeer daarom uw auto bij Parking Centrum Oosterdok, zo kunt u de stad snel in en uit. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeert u vele male goedkoper dan in de buurt van het Museumplein.

De parkeergarage is gelegen op steenworpafstand van Amsterdam CS. Parkeer u auto in de garage, en vervolg uw reis naar het Museumplein eenvoudig per bus of tram. Via uitgang C loopt u direct naar het Centraal Station.

Tussen 06:00 en 21:00 betaalt u voor de eerste 5 uur parkeren een bedrag van € 1,50 per 12 minuten. Na langer dan 5 uur parkeren (en tot 24 uur parkeren) valt het bedrag automatisch terug naar € 45. Deze cyclus wordt elke 24 uur herhaald.

Meer informatie over onze tarieven.


Meer informatie over parkeren in de avonduren
.