fbpx

Met een gerust hart shoppen door Lockerpoint

Berg je tassen na een lange dag winkelen veilig op bij Lockerpoint. Je kunt kiezen uit verschillende beveiligde kluisjes om je nieuwe aanwinsten in te bewaren tot je weer naar huis gaat. De kluisjes bevinden zich in de Beurs van Berlage (ingang onder de torenklok bij Holland Rent a Bike), op steenworp afstand van Parking Centrum Oosterdok en de leukste winkelstraatjes.

Winkelen in het centrum van Amsterdam

Amsterdam is een geweldige winkelbestemming. Met bekende winkelstraten zoals de Kalverstraat, Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat is er voor iedere modeliefhebber wel iets leuks te vinden. Wil je na een geslaagde shopdag nog even nakletsen onder het genot van een kop koffie of genieten van een heerlijk diner in een van de vele restaurants die onze hoofdstad telt? Berg je volle tassen dan op bij Lockerpoint. Er is 24 uur per dag videosurveillance aanwezig, zo kun je met een gerust hart de stad verder verkennen. Je hebt al een kluisje voor een dagtarief van slechts € 8,-.

Reserveer hier alvast je kluisje bij Lockerpoint.

Parkeer voordelig vlakbij Lockerpoint Amsterdam

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je je auto voor het goedkoopste tarief in de binnenstad van Amsterdam. Kom je overdag winkelen, dan staat de auto veilig en droog tegen het lage tarief van slechts € 45. Trek je ’s avonds de stad in, dan parkeer je de auto voor € 6. Vergeet niet je tassen eerst veilig op te bergen!

Lees hier alles over onze voordelige parkeertarieven.