fbpx

Martin Scorsese in EYE Amsterdam

Tot 3 september in EYE Amsterdam! De eerste grote tentoonstelling met een overzicht van het werk van de beroemde regisseur: Martin Scrosese. In de bioscoop van EYE kun je bijna alle films van de regisseur bekijken. Maak je er een leuk dagje Amsterdam van? Parkeer dan voordelig naast het Centraal Station en pak de pont over ‘t IJ.

Tentoonstelling Martin Scorsese Amsterdam

De tentoonstelling is een ontzettend bijzondere verzameling van het werk van de regisseur. Naast filmfragmenten zijn er ook objecten en documenten te zien uit de privécollectie van Scorsese en Robert De Niro. Je ontdekt hier de inspiratiebronnen en leert meer over de relatie tussen het leven en werk van Scorsese. Naast meer informatie over de regisseur en bekende acteurs (uit zijn films) ontdek je ook meer over de muziek. Martin Scorsese werkte intensief samen met componisten als B. Herrmann en Philip Glass. Kortom, deze tentoonstelling mag je als filmliefhebber niet missen.

Meer informatie over EYE.

Met de auto naar EYE

Kom je met de auto naar Amsterdam en breng je een bezoek aan Martin Scorsese- The Exhibition? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het centraal station. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6!

Meer informatie over parkeren tijdens de vakantieperiode.
En over de parkeertarieven.