fbpx

Oog in oog met de Avengers bij Madame Tussauds

Stap in je favoriete stripboek tijdens de Avengers-tentoonstelling in Madame Tussauds. De echte fan heeft natuurlijk alle Avengers-films meteen in de bioscoop gekeken, maar wil je écht oog in oog staan met de superhelden uit de beroemde stripverhalen, dan zit je in het wassenbeeldenmuseum goed. Parkeer je auto voordelig in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok en sta in vijftien minuten naast Loki, Thor of The Hulk.

Waan je een superheld

Eerder kon je al op de foto met Barack Obama, Afrojack en Angelina Jolie. Voor de nieuwste bewoners van het wassenbeeldenmuseum heeft Madame Tussauds inspiratie gehaald uit superheldenfilms. In de tentoonstelling Marvel Avengers til jij de hamer van Thor op, ga je op de foto met Loki en meet je je spieren met het alter ego van Dr. Robert Bruce Banner.

Benieuwd naar wat er nog meer te zien is? Sinds kort staat in Madame Tussauds ook een standbeeld van onze eigen Sven Kramer! Plan dus snel je bezoek aan het wassenbeeldenmuseum.

Koop hier je tickets voor Madame Tussauds.

Goedkoop parkeren vlakbij de Dam in Amsterdam

De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok is goedkoop en ligt heel centraal. Bezoek je de Marvel-tentoonstelling, dan parkeer je je auto overdag voor slechts € 45! Hier vind je meer informatie over onze voordelige parkeertarieven. Let wel: vanwege werkzaamheden is de parkeergelegenheid alleen aan te rijden via de Prins Hendrikkade. Voor meer informatie over de omleiding klik je hier.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.