fbpx

Mikes Bike Tour door Amsterdam

Je kunt Amsterdam op verschillende manier ontdekken: vanuit een bus, lopend of vanaf de grachten. Voor wie geen zin heeft in zere voeten maar wel actief wil zijn is er de fietstour door Amsterdam met Mike Biketours. Kom je met de auto naar de stad? Parkeer deze dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Fietstour door hartje Amsterdam

Met de City Bike tour van Mike verken je vanaf je fiets het centrum van Amsterdam. Je wordt door een gids langs alle toeristische hotspots, – zoals het Museumplein, Vondelpark en Jordaan – geleid, maar ook langs de minder bekende plekjes. Tijdens deze tocht vertelt de gids je alles over de geschiedenis van de stad. Een fietstour duurt ongeveer drie uur en is geschikt voor personen vanaf 13 jaar.

Meer weten over de City Tour van Mike Biketours.

Fietstour door de natuur

Wil je liever een rustigere fietstour zonder het drukke verkeer van Amsterdam om je heen? Boek dan de Countryside bike tour. Deze tour leidt je onder andere langs de Amstelrivier, het bekende polderlandschap en enkele authentieke windmolens. Als hoogtepunt van de tour is er een bezoek aan een kaasboer waar je te zien krijgt hoe kaas gemaakt wordt. Uiteraard mag je na het bezoek aan de kaasboer ook even proeven. Deze tocht duurt vier tot viereneenhalf uur en is ongeveer 25 tot 30 kilometer lang. De groepen bestaan uit tien tot zeventien personen. Zorg er dus voor dat je op tijd je plekje tijdens de tour reserveert om teleurstelling te voorkomen.

Meer weten over de Countryside tour

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto naar Amsterdam voordat je op de fiets springt? Parkeer deze dan bij Parking Centrum Oosterdok. De perfecte uitvalsbasis naar het centrum van Amsterdam. Onze parkeergelegenheid ligt naast het Amsterdam Centraal. De parking biedt meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen die uur per dag bewaakt worden.

Je betaalt tot aan uur parkeren € 1,50 per 12 minuten. Vanaf  uur (tot aan uur) wordt er een vast dagtarief van slechts € 45 in rekening gebracht. Wil je vooraf berekenen wat de parkeerkosten zijn? Maak dan gebruik van onze handige online calculator.

Bekijk onze parkeertarieven en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten in de stad.