fbpx

(Herfst)vakantie in eigen land

Tijdens de herfstvakantie kan het in deze tijd een uitdaging zijn om toch een beetje het vakantiegevoel te ervaren. Zeker met kinderen! Dit neemt niet weg dat er nog steeds op een veilige manier leuke dingen gedaan kunnen worden. Bijvoorbeeld naar het museum. We hebben de leukste musea bij elkaar gezocht.  

Science Center NEMO

is het grootste wetenschapscentrum van Nederland. Het is een geweldig museum om naartoe te gaan met het hele gezin. Op vijf verdiepingen is van alles te ontdekken. NEMO toont tentoonstellingen op het gebied van wetenschap en technologie. Je ruikt, voelt, hoort en ziet de wereld. Bij dit bijzondere museum draait het om te leren en te ontdekken. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

HEineken experience

Voor de wat oudere kinderen is het ook leuk om een keer iets van de cultuur mee te krijgen: geen museum, maar een interactieve tour door de wereld van Heineken. Je ziet hier silo’s, die dienden als opslagplaats van het mout. Koperen brouwketels, prijzen en interactieve games. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

Het Scheepvaartmuseum

Ontdek en beleef vijfhonderd jaar maritieme geschiedenis in het Scheepvaartmuseum. Leer hoe de zee de Nederlandse cultuur heeft gevormd. Hier vind je alles over de zeevaart, handel en bijvoorbeeld de walvisjacht. Het Scheepvaartmuseum biedt heel veel leuke extra activiteiten speciaal voor kinderen. Kortom, een geweldig museum voor het hele gezin. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

het tropenmuseum

Een bezoek aan het Tropenmuseum is een echte ontdekkingsreis voor jong en oud. Leer verhalen uit de hele wereld kennen. Kom oog in oog met verre culturen en boeiende beschavingen. Reis langs hedendaagse kunst, historische foto’s en objecten uit tropische en subtropische gebieden. Voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar is er ook Tropenmuseum Junior. In dit inspirerende museumconcept staan zien, aanraken, beleven en meedoen centraal. Bezoek hier de officiële website om te reserveren.

Parkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Kom je in de vakantie of in het weekend een dagje naar Amsterdam? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten. Ook buiten ons reserveringstarief ben je bij ons het goedkoopste uit. Kom je een dagje naar Amsterdam? Parkeer zonder te reserveren voor maximaal € 45,- per 24 uur. Onze parkeergarage ligt midden in het centrum van de stad, op loopafstand van de leukste locaties en activiteiten in Amsterdam.