fbpx

Beleef de beste muziek in Café Noorderlicht

Café Noorderlicht is dé muzikale bestemming van de NDSM-werf. Je luistert er het hele jaar door naar de beste pop- blues- en rockoptredens onder het genot van lekkere drankjes en hapjes. Deze zomer is het café ook een van de locaties van Amsterjam. Deze creatieve sessies zijn er voor iedereen die houdt van goede muziek en een relaxte sfeer.

Drankjes, eten en muziek in Café Noorderlicht

Midden op de NDSM-werf vind je Café Noorderlicht. In dit muziekcafé kun je altijd terecht voor een gezellige avond met heerlijk eten, lekkere drankjes en goede muziek. Zo vinden er regelmatig concerten plaats in het café annex podium en is er een menukaart die wisselt met de seizoenen. Tip voor de zomer: de Barbershop. Dit is pulled pork in een cheddar-jalapeño saus, geserveerd met koolsla en frietjes in barbecuesaus.

In de zomer is Café Noorderlicht ook een van de podia van Amsterjam. Luister naar de muzikanten met ’t IJ op de achtergrond of neem je eigen instrument mee en doe mee met de sessie. Benieuwd naar de complete agenda van Café Noorderlicht? Houd dan de Facebookpagina in de gaten.

Goedkoop parkeren vlakbij Café Noorderlicht in Amsterdam

Wil je snel vanaf de auto in Café Noorderlicht staan? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. Dan staat je auto veilig in de binnenstad van Amsterdam voor slechts € 45. Als je ’s avonds pas binnen komt rijden maak je gebruik van ons speciale Night Time Tarief: parkeren voor maar € 6!

Herinnering: Werkzaamheden rondom Parking Centrum Oosterdok

Wegens werkzaamheden is de aanrijdroute via de Piet Heinkade afgesloten. Je bereikt Parking Centrum Oosterdok nu het beste via de Prins Hendrikkade. Voor meer informatie over de omleiding kijk je hier. Meer weten over onze voordelige parkeertarieven? Klik hier. Ook handig: bereken je parkeerprijs direct online.