fbpx

Naar de film in Amsterdam

In Amsterdam kun je heerlijk een avondje naar de film. Of je nou van drama, horror of actie houdt, er draait altijd een goede film. Amsterdam zit vol unieke en bijzondere bioscopen, zoals EYE, De Filmhallen, Kriterion, Parthé De Munt, Tuschinski en The Movies.

Naar de film: Pathé Tuschinski Amsterdam

Pathé Tuschinski is een van de mooiste bioscopen van het land. De bioscoop bestaat sinds 1921 en heeft een unieke ambiance. De bioscoop staat bekend op de premières. Geniet van moderne films in een ouderwetse stijl. De bioscoop zit vol authentieke gangen, speciale kamers en prachtige wandbekleding.

Meer informatie over Pathé Tuschinski.

Naar de film: The Movies Amsterdam

Een authentieke sfeer vind je al helemaal bij The Movies. The Movies is de oudste bioscoop van Amsterdam. Het interieur is geheel in art déco. De combinatie van het restaurant en de kwaliteitsfilms zorgen voor een gegarandeerd heerlijk avondje uit.

Meer informatie over De Movies.

Naar de film: Pathé De Munt

In deze grote bioscoop draait altijd wel een geschikte film. In de 13 zalen start om de 10 minuten een film. Binnen een kwartiertje ben je met de tram vanaf CS bij Pathé De Munt. Tramlijn 4, 9, 16, 24 en 25 stoppen er praktisch voor de deur.

Meer informatie over Pathé De Munt.

Bereikbaarheid bioscopen Amsterdam

Kom je met de auto naar de film in Amsterdam? Parkeren is geen enkel probleem. Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Een aantal bioscopen liggen op loopafstand. Anderen zijn eenvoudig te bereiken met het OV. Een dag parkeren kost slechts € 45. Door te parkeren bij Parking Centrum bespaar je dik €60 t.o.v. parkeren op straat. Nergens in het centrum van Amsterdam parkeer je goedkoper.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok