fbpx

Nationale Restaurant Week 2018: najaarseditie

Zat jij tijdens de Nationale Restaurant Week in het voorjaar al watertandend aan tafel bij een van de beste restaurants van Amsterdam? Tijdens de najaarseditie mag je dit weer dunnetjes overdoen! Eerder tipten we je al over de wereldkeuken van tweesterrenrestaurant &Moshik, de Chileense specialiteiten van Singel 101 en de Franse klassiekers bij L’invité. Benieuwd naar waar je deze editie de allerlekkerste gerechten geserveerd krijgt? Wij zochten het voor je uit! Kom je voor je diner met de auto naar Amsterdam-Centrum? Parkeer dan voordelig en op loopafstand van de beste restaurants bij Parking Centrum Oosterdok.

Korting op driegangendiner bij de beste restaurants van Amsterdam tijdens Nationale Restaurant Week

Tijdens de Nationale Restaurant Week krijg je de beste gerechten voorgeschoteld tegen een fractie van de prijs! Van 24 september t/m 10 oktober geniet je van een driegangenmenu bij geselecteerde restaurants vanaf €28,50. Er doen 75 restaurants mee aan de actie. Waar je het beste een tafel kunt reserveren? Schuif eens aan bij Adam&Siam. In dit Aziatische restaurant laten ze zich inspireren door de guts van Amsterdam. Je proeft er bijvoorbeeld een heerlijke ravioli gevuld met appel en rozenbottel of een flammküchen met rauwe tonijn, lente-ui, sesamzaadjes en crème fraîche. Of reserveer bij De Compagnon, een van de oudste en meest bijzondere restaurants van Amsterdam. Je krijgt een verrassingsmenu met gerechten uit de Franse keuken die de chef een creatieve en persoonlijke twist geeft. De Compagnon staat in het rijtje ‘beste restaurants’ geselecteerd door de Restaurantweek. Nog een gouden tip is het Michelinsterrenrestaurant Bridges Dining, waar je smaken van over de hele wereld proeft. Het restaurant specialiseert zich in visgerechten: van bouillabaisse tot zeebaars in zoutkorst. Proef het speciaal geselecteerde menu en kies er een fantastische wine pairing bij.

Reserveer snel jouw tafel voor de Nationale Restaurant Week 2018, want de toplocaties zitten snel volgeboekt.

Goedkoop parkeren vlakbij de beste restaurants in Amsterdam-Centrum

Heb jij al een reservering staan tijdens de Nationale Restaurant Week? Parkeer je auto dan goedkoop in de binnenstad van Amsterdam bij Parking Centrum Oosterdok. Je profiteert bij ons in de avond van een speciaal Night Time Tarief: € 6! Combineer je je avond uit met een dagje Amsterdam verkennen? Dan parkeer je de hele dag tegen het lage tarief van € 45.

Gebruik onze handige calculator om je parkeerprijs direct online te berekenen.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.