fbpx

Bezoek de Nationale Tulpendag 2018

Op 20 januari 2018 vindt in Amsterdam de officiële aftrap van het tulpenseizoen plaats tijdens de Nationale Tulpendag. Op de Dam wordt speciaal voor deze gelegenheid een tuin aangelegd met maar liefst 200.000 tulpen. Kom ook gratis tulpen plukken en parkeer je auto op loopafstand bij Parking Centrum Oosterdok.

Tulpen plukken tijdens Nationale Tulpendag 2018

Tijdens de Nationale Tulpendag 2018 wordt de Dam omgetoverd tot een gigantische pluktuin met tulpen van de beste Nederlandse kwekers. De bloem, die oorspronkelijk uit Azië afkomstig is, zorgt ieder jaar weer voor een heerlijk lentegevoel in veel Nederlandse huishoudens. Of je nou tulpen plukt voor jezelf of een ander, de Nationale Tulpendag is met haar kleurrijke bloemen en gezellige sfeer een leuke belevenis.

Lees hier meer over de Nationale Tulpendag 2018.

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok tijdens de Tulpendag

De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok bevindt zich op slechts 18 minuten loopafstand van de Dam. Breng je een bezoek aan de Nationale Tulpendag in Amsterdam? Dan parkeer je bij Parking Centrum Oosterdok dichtbij en goedkoop. Maak gebruik van het dagtarief en betaal slechts € 45 voor een hele dag parkeren. Wil je na het plukken uit eten? Bekijk hier onze tips.

Vind hier meer informatie over onze voordelige parkeertarieven.