fbpx

Nieuwe Meesters in Outsider Art Museum Amsterdam

Tot en met 28 mei kun je in het Outsider Art Museum terecht voor de tentoonstelling Nieuwe Meesters. Maak kennis met het werk van maar liefst dertig hedendaagse Outsider-kunstenaars en de indrukwekkende portretten van fotograaf Sander Troelstra. Parkeren doe je natuurlijk bij Parking Centrum Oosterdok.

Bekijk portretten van Sander Troelstra bij Nieuwe Meesters

Het Outsider Art Museum laat kunst zien van mensen met een bijzondere achtergrond. Je ziet hier authentieke, tegendraadse en onconventionele werken die je leren op een andere manier naar kunst te kijken.

Tijdens Nieuwe Meesters worden zeventig kunstwerken van dertig getalenteerde hedendaagse Outsider-kunstenaars tentoongesteld. Fotograaf Sander Troelstra geeft deze fascinerende kunstwereld een gezicht middels de portretten die hij speciaal voor deze expositie schoot en laat je kennismaken met de hypergevoeligheid en buitengewone creativiteit van deze nieuwe meesters.

Koop hier je kaartje voor het Outsider Art Museum.

Voordelig parkeren vlakbij het Outsider Art Museum

In het centrum van Amsterdam parkeer je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Je parkeert je auto namelijk de hele dag voor maar € 45. Kom je ’s avonds de parkeergelegenheid binnenrijden? Dan betaal je het voordelige tarief van € 6.

Nieuw! Bereken je parkeerprijs direct online.

Hier vind je al onze voordelige parkeertarieven.