fbpx

Open Toren Dag Amsterdam

19 maart is het weer zo ver. Dan kan je onze mooie hoofdstad vanaf grote hoogte bekijken. 19 historische torens worden op deze dag opgesteld voor publiek. Tussen 10:00 en 16:00 kan je omhoog klimmen in bijvoorbeeld De Beurs van Berlage en de Ransdorpertoren.

Open Toren Dag Amsterdam 2016

De Open Toren Dag is een ontzettend leuk evenement in Amsterdam. 19 historische torens worden gedurende deze dag toegankelijk gesteld voor publiek. Dit jaar zijn er zes nieuwe torens die meedoen aan de Open Toren Dag 2016, namelijk VondelCS, Motel One, Ravel Residence, Crown Plaze Amsterdam South, Student Hotel Amsterdam City en Rembrandt Tower Boardroom. Naast geweldig uitzicht, worden er ook vele activiteiten georganiseerd rondom de torens, zoals wandelingen en fotowedstrijden.

Meer informatie over Open Toren Dag.

Beurs van Berlage

De Open Toren Dag wordt dit jaar geopend in de Beurs van Berlage. De Beurs van Berlage bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een mooie ontmoetingsplek waar ook geregeld congressen en evenementen worden georganiseerd.

Klik hier voor meer informatie over De Beurs van Berlage Amsterdam.

Goedkoop parkeren in Amsterdam centrum

Met de auto naar de Open Toren Dag en parkeren in Amsterdam Centrum kan goedkoper dan je zou denken. Amsterdam staat bekend als een dure parkeerstad, maar niet als je bij Parking Centrum Oosterdok parkeert. Bij ons parkeer je voor maar € 45 per dag. Vanuit uitgang C loop je eenvoudig het centrum in. Parking Centrum ligt op loopafstand van vele torens.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.