fbpx

Openluchttheater Vondelpark

In het Vondelpark Openluchttheater kun je in de zomermaanden genieten van gratis voorstellingen en concerten. Er komen allerlei verschillende genres voorbij, waaronder klassieke muziek, pop en cabaret. Voornamelijk in het weekend zijn er veel voorstellingen. Parkeer je auto naast het Centraal Station en neem het OV naar het Vondelpark.

Voordelig parkeren Openluchttheater Vondelpark

Parkeer voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is de grootste in de binnenstad en de voordeligste in het centrum. Door de ideale ligging naast het CS, neem je eenvoudig het openbaar vervoer richting het Vondelpark. Hou je bezoek aan Amsterdam betaalbaar en parkeer goedkoop. Je parkeert namelijk voor maximaal € 45 de hele dag.

Meer informatie over de parkeertarieven

Vondelpark en openluchttheater

Al sinds 1865 worden er voorstellingen georganiseerd in het Vondelpark. Gedurende vijf maanden in de zomer (van mei t/m september) worden er veel verschillende soorten muziek, theater en dans geprogrammeerd in het Openluchttheater. Naast popmuziek zijn er ook klassieke- en wereldmuziekconcerten. Voor ieder is er wel wat wils, jong en oud, met allerlei smaken. Benieuwd wat het Vondelpark Openluchttheater jou te bieden heeft? Bekijk dan hier het programma.

Meer informatie over het Openluchttheater.

Praktische gegevens Vondelpark

Vondelpark Openluchttheater
Vondelpark 5A
1071 AA Amsterdam