fbpx

Opnieuw naar de film in het Eye Filmmuseum

Het EYE filmmuseum is weer open, met maar liefst twintig voorstellingen per dag. Ook kun je de tentoonstellingen weer bezoeken, evenals het Panorama op de begane grond en het fantastische restaurant, met het spectaculaire uitzicht over het IJ. Wel zijn er wat aanpassingen en kleine beperkingen in verband met COVID-19.

OPNIEUW NAAR DE FILM IN HET EYE FILMMUSEUM

Goed nieuws! Het Eye Filmmuseum is gelukkig weer open. Je kan hier niet alleen naar films voor jong en oud, maar je kan ook naar interessante presentaties kijken. Ook kan je heerlijk eten in het restaurant, met een adembenemend uitzicht over het IJ. In de museumshop kan je allerhande leuke en bijzondere film-souveniertjes kopen.
Je kan hier kijken naar de actuele EYE-agenda

DE NIEUWE MAATREGELEN

Om ervoor te zorgen dat jij een veilige en zorgeloze filmische ervaring heeft EYE een aantal maatregelen genomen. Er kunnen minder mensen tegelijk naar binnen vanwege de 1,5 meter regel. Je film- en tentoonstellingsticket met starttijd koop je bij voorkeur vooraf online.
Ook binnen zorgen we voor een veilige omgeving. Daarom kan je op diverse plekken in het gebouw je zeep en desinfecterende handgel vinden. Er wordt vaker schoongemaakt met extra aandacht voor deurklinken, trapleuningen en toiletten. Ook de lucht in alle ruimtes van het gebouw wordt continu ververst. Kom je eten en wil je er zeker van zijn je een tafel? Dan kun je het beste vooraf reserveren.

PARKEREN BIJ HET FILMMUSEUM

Kom je gezellig naar de film of eten in het filmmuseum? Parkeer je auto dan veilig en centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste in de binnenstad van Amsterdam en ligt vlakbij veel andere musea en restaurants. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.