fbpx

Vier Oud en Nieuw in Amsterdam 2017

Ga knallend het nieuwe jaar in in Amsterdam. Naast het nationale vuurwerk kun je ook een bezoek brengen aan een van de vele clubs en restaurants die speciaal voor oud en nieuw feestelijk programma’s en menu’s samengesteld hebben.

2017 feestelijk afsluiten in Amsterdam

Met Oud en Nieuw zul je je zeker niet vervelen in Amsterdam. De feestelijkheden worden al vanaf 21.30 uur op oudejaarsavond afgetrapt op het Rembrandtplein, de Nieuwmarkt en het Leidseplein. Talloze clubs en restaurants openen hun deuren en verrassen iedere feestganger met speciale programma’s, heerlijke menu’s en natuurlijk bubbels!

Uiteraard wordt zoals elk jaar het nationale vuurwerk afgestoken. Voorheen werd het vuurwerk afgestoken van Oosterdok. Dit jaar moet je een klein stukje verder lopen, namelijk naar de Kop van Java. Daar vindt dit jaar de spectaculaire vuurwerkshow plaats die je zelfs de laagste temperatuur even doet vergeten!

Benieuwd wat Amsterdam met Oud en Nieuw allemaal te bieden heeft? Klik dan hier.

Parkeer met Oud en Nieuw goedkoop in het centrum van Amsterdam

De parkeergelegenheid van Parking Centrum Oosterdok bevindt zich midden in het centrum van de stad, vlak naast Amsterdam Centraal Station. Tijdens de jaarwisseling rijdt het OV niet, dus parkeer op loopafstand van de leukste feesten, het nationale vuurwerk, of kun je in een gezellig cafeetje aanschuiven voor bubbels. Maak gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en betaal slechts € 6. Wil je Amsterdam liever wat langer verkennen? Parkeer de auto dan de hele dag voor maar € 45.

Klik hier voor informatie over al onze parkeertarieven.