fbpx

Knallend het nieuwe jaar in met deze drie feesten in Amsterdam

Start het nieuwe jaar feestelijk in Amsterdam. De hele stad gaat op oudejaarsavond de straat op en is te vinden in restaurants, casino’s en clubs. Benieuwd waar je het nieuwe jaar het beste in kunt luiden? Bekijk dan deze lijst van de leukste feesten in Amsterdam.

Banaan & Elvis: 200 Duizend Klapper

Vier Oud en Nieuw dit jaar met vrienden en ga uit in Disco Dolly. Met kaartjes vanaf € 17,50 kun je betaalbaar een avondje uit en luid je het nieuwe jaar spectaculair in met al je vrienden. Naast een mooie korting op een groepskaartje krijg je tijdens Banaan & Elvis: 200 Duizend Klapper ook een fles bubbels voor middernacht. De naam van dit feest verklapte het natuurlijk al: om 12 uur worden er 200 duizend klappers afgestoken. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Vind hier alle praktische informatie over Banaan & Elvis: 200 Duizend Klapper.

Block Party x NYE in Bitterzoet

Bitterzoet organiseert ook dit jaar weer de Block Party x NYE. Met de beste hiphop en r&b, live acts en de lekkerste drankjes wordt het zeker een geslaagd feestje. Van Drake tot Beyoncé en van Snoop Dogg tot R. Kelly, het komt allemaal voorbij. Ook vindt er een speciale oud-en-nieuw-editie plaats van de hiphop/r&b-karaoke. De open bar maakt de avond compleet.

Koop hier je tickets voor Block Party x NYE.

Fiesta Macumba NYE in Club AIR

Geniet in club AIR Amsterdam van een oud-en-nieuw-fiesta. Ga met de voetjes van de vloer en gooi je heupen los met de lekkerste nummers uit Latijns-Amerika, de Caraïben en nog veel meer. Met verschillende areas kan iedere danser of zanger precies vinden waar hij naar op zoek is. In zaal 3 kun je bijvoorbeeld met volle borst meezingen tijdens de Tropical Karaoke. Vroege vogels krijgen een glas bubbels van het huis dus ga niet te laat.

Koop hier je tickets voor Fiesta Macumba NYE in AIR.

Bezoek de leukste feesten en parkeer goedkoop in Amsterdam-Centrum

Vlak naast Amsterdam Centraal Station bevindt zich Parking Centrum Oosterdok. Maak ook tijdens Oud en Nieuw gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en betaal slechts € 6. Wil je al in de middag parkeren? Maak dan gebruik van het dagtarief van slechts € 45.

Klik hier voor informatie over al onze parkeertarieven.