fbpx

Slapen in een top hotel tijdens Amsterdamse Hotelnacht

Zin in een luxe minivakantie? Bezoek dan de Hotelnacht op 19 en 20 januari 2019 in Amsterdam. Ook dit jaar zijn er weer verschillende luxe hotels die tijdens de Hotelnacht hun deuren openen en de kamers tegen fixe kortingen aanbieden. Geniet van alle weelde van het hotel en maak er een weekendje Amsterdam van! Met de auto gekomen? Parkeer deze dan voor een voordelig tarief en midden in de stad bij Parking Centrum Oosterdok.

Overnachten in eigen stad

Helaas is de Amsterdamse Hotelnacht alleen bedoeld voor mensen in en rondom Amsterdam. Controleer daarom via de officiële website eerst je postcode om te kijken of je gebruik kan maken van de kortingen die de hotels aanbieden. Ga vervolgens op avontuur in je eigen stad! Neem eens een kijkje in al die hotels waar je normaal gesproken aan voorbij loopt.

Daarnaast worden er door verschillende hotels ook allerlei creatieve, culinaire en culturele evenementen georganiseerd om jouw Hotelnacht weekend tot een totaalbeleving te maken.

Meer weten over de Hotelnacht? Bekijk hier de officiële website.

Bier, cocktails en brunches tijdens Hotelnacht Amsterdam

Zoals hierboven al benoemd, is slapen in een mooi hotel niet het enige voordeel van de Hotelnacht. Bezoek bijvoorbeeld een van de speciale feesten die georganiseerd worden. Neem je dansschoenen dus mee en zoek in het programma naar een feest dat bij jou past. Een aanrader is de ‘Deutsche Abend’ in hotel Vermeer waar je je culinair bereide Bratwurst eet met daarbij een lekker biertje. Of trek je beste maskerade-outfit uit de kast en bezoek het Mardi Gras-feest bij de House Bar. Hier kun je genieten van heerlijke no-waste cocktails.
En als je vervolgens na een wilde nacht lekker hebt uitgeslapen kun je zo aanschuiven bij een van de vele brunches die in de hotels worden verzorgd. Een minivakantie op zijn best!

Voordelig parkeren in het weekend

Die zware koffers voor je minivakantie sleep je natuurlijk niet lopend mee. Parkeer daarom je auto veilig en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. De parkeergarage biedt meer dan 1300 beschikbare parkeerplaatsen. Vanaf vijf uur parkeertijd betaal je tot aan vierentwintig uur een vast tarief van 45 euro. Via uitgang C van de parkeergarage ben je al binnen een paar minuten lopen in het hart van Amsterdam.

Wil je liever vooraf bekijken wat de voordeligste parkeeroptie is bij Parking Centrum Oosterdok? Maak dan gebruik van de handige online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Op de hoogte blijven van evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden? Volg ons op Facebook.