fbpx

Overnachten tijdens citytrip Amsterdam

Amsterdam is één van de leukste steden voor een citytrip in eigen land. In onze hoofdstad valt ontzettend veel te zien en te beleven. Zoveel dat je er gerust meerdere nachten hier kunt doorbrengen.

Overnachten tijdens je citytrip in Amsterdam

In Amsterdam is altijd veel te beleven. Het is een ideale bestemming voor een leuke citytrip dicht bij huis. Deze historische stad zit vol prachtige architectuur en vele culturele uitjes. Vaar over de 17e eeuwse grachten of loop door de leukste straatjes.

Meer informatie over De Negen Straatjes.

In Amsterdam zijn ontzettend veel musea te vinden. Van de meest bekende, tot de meest bijzondere tentoonstellingen komen naar deze stad.

Meer informatie over musea in Amsterdam.

En na een dag lopen door de stad kun je genieten van de lekkerste culinaire ontdekkingen. In Amsterdam vind je ontzettend veel bijzondere, unieke en vooral lekkere restaurants.

Meer informatie over restaurants in Amsterdam.

De vijf leukste hotels in Amsterdam centrum

Blijf je overnachten in Amsterdam? Of je nu op zoek bent naar een lowbudget hostel of stijlvol wil overnachten in een 5-sterren hotel, in Amsterdam vind je het allemaal. De stad zit vol met meer dan 41.000 bedden. We hebben onze favoriete hotels voor je op een rij gezet:

Logeren bij het Owl Hotel
Overnachten bij NH Barbizon Palace
Hampshire Hotel American
Verblijven bij Hotel Parkview
Prachtig uitzicht bij DoubleTree by Hilton.

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam

Wanneer je voor meerdere dagen met de auto naar Amsterdam komt, wil je wel een goedkope parkeerplek. Voor een goedkope parkeergelegenheid hoef je niet buiten de stad te zoeken. Midden in het centrum, naast het Amsterdam Centraal Station, ligt de goedkoopste parking van de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je namelijk maar € 45 voor een hele dag parkeren. Onze parking heeft een ideale ligging. Vanuit hier loop je gemakkelijk naar je hotel, bestemming of pak je het OV verder de stad in.

Meer informatie over de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.