fbpx

Parkeer voordelig en bezoek de WinterParade in Amsterdam!

Amsterdam maakt van december een echte feestmaand. Daarom vindt ook dit jaar de WinterParade plaats in onze bruisende hoofdstad. Van 21 t/m 30 december kun je een avond lang genieten van lekker eten, spetterende optredens en een dansje wagen op je eigen eettafel. Snel weer in je warme auto zitten? Parkeer op loopafstand van de Zuiderkerk bij Parking Centrum Oosterdok.

Dansen op tafel in de Zuiderkerk

Thuis mag het niet, maar in de Zuiderkerk ga je lekker met de voetjes van de vloer en de tafel op! Tijdens de WinterParade vindt het entertainment namelijk zowel aan als óp de tafel plaats. Kijk naar theatervoorstellingen en muzikale optredens, terwijl obers en serveersters de tafel op klimmen om je te voorzien van de lekkerste gerechten en feestelijkste drankjes.

Met optredens van onder andere ClubGewalt en LucyONES is het moeilijk om rustig op je stoel te blijven zitten. Gelukkig hoeft dat ook niet! SilentDisco.com sluit namelijk de avond af met een dansfeest op tafel. Zorg wel dat je je toetje op hebt voordat je vrolijk meedoet.

Vind hier het programma van de WinterParade.

Van de kou snel de warmte in bij Parking Centrum Oosterdok

Van tafel bijna meteen de auto in? Parkeer dan op loopafstand van de Zuiderkerk bij Parking Centrum Oosterdok. De parkeergarage bevindt zich naast het Centraal Station en dus zit je in een kwartiertje weer lekker warm in de auto op weg naar huis. Tijdens deze gezellige avond uit kun je gebruik maken van ons voordelige Night Time Tarief en betaal je slechts € 6. Mocht je de hele dag willen genieten van de decemberfeestelijkheden in Amsterdam? Parkeer de auto dan de hele dag voor maar € 45.

Meer weten over onze parkeertarieven? Klik dan hier.