fbpx

Parkeren Amsterdam: beste locatie en tarief

“Keuze parkeergarage Oosterdok: tarief en locatie belangrijk”, schrijft Verkeerskunde.nl. “Uit een enquête van InPublic en Satius voor Parking Centrum Oosterdok in Amsterdam komt naar voren dat de keuze voor de betreffende parkeergarage bepaald wordt door met name de tariefstelling en de locatie/ligging.”

Onderzoek voor Parking Centrum Oosterdok.

Parking Centrum Oosterdok heeft een enquête laten houden onder 240 bezoekers. “Van deze klanten is 70 procent een bezoeker die een kaartje haalt bij de automaat.”

Degressief prijsbeleid

“Het tarief van Parking Centrum Oosterdok is degressief. Zo betaalt de bezoeker voor de eerste 5 uur parkeren €1,50 per 20 minuten. Parkeer je tussen de 5 en 24 uur, dan valt het tarief terug naar een vast bedrag van € 45,00.” En wanneer je in de avond parkeert, betaal je slechts € 5. “Het lukt de parkeergarage ‘al meer dan een jaar een groeiend aantal fans aan zich te binden’ met dit prijsbeleid.”

Lees hier het artikel op Verkeerkunde.nl.

Parkeren in centrum van Amsterdam.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Je parkeert je auto veilig en voordelig direct naast het Amsterdam CS. De meeste bezienswaardigheden liggen op loopafstand van de parking. Voor activiteiten die zich verder weg bevinden, pak je gemakkelijk het OV. Tegenover het station vertrekken metro’s, trams en bussen de stad in.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.