fbpx

Parkeren Amsterdam Dance Event 2017

Het is een van de grootste dance events ter wereld: Amsterdam Dance Event (ADE). Tijdens het event staan er meer dan tweeduizend dance artiesten achter de decks in de beste clubs van Amsterdam. Hier komt de wereld van producers, muzikanten, vj’s, dj’s en liefhebbers samen. Dit jaar vindt ADE plaats van 18 tot 22 oktober.

ADE, het dance event in Amsterdam

Amsterdam Dance Event is een van de grootste internationale, elektronische muziekfestival van de wereld. Er zijn ruim 400 evenementen, dansavonden, lezingen en optredens. Vanuit heel Europa komen mensen naar dit geweldige muziekfestival. Allerlei disciplines en genres komen hier samen. Ontdek opkomende artiesten en dans op sets van gevestigde namen. Of je nu houdt van hiphop, acid, electro, techno, drum ‘n’ bass of house, je vindt het hier. Er komen meer dan 2.000 artiesten, op 80 locaties met 200.000 muziekliefhebbers! Kortom, dit festival mag je niet missen.

Meer over Amsterdam Dance Event.
En over de leukste clubs waarin ADE plaatsvindt.

Bereikbaarheid Amsterdam Dance event

Parking Centrum Oosterdok ligt op loopafstand van de evenementlocaties. Je parkeert bij Parking Centrum de hele dag voor slecht € 45. In de avond is het nog een stuk voordeliger dankzij het Night Time Tarief: € 6! Parking Centrum is de goedkoopste en grootste parking in het centrum van de stad. Ideaal voor tijdens je bezoek aan ADE! Onze parking ligt direct naast het centraal station. Wanneer je dus geen zin hebt om te lopen, pak je eenvoudig de tram, metro of bus naar je locatie.

Meer informatie over het tarief tijdens de herfstvakantie
En over de voordelige parkeertarieven in Amsterdam centrum.