fbpx

Parkeren Amsterdam in hoogseizoen

Ook tijdens de vakantieperiode parkeer je voordeling bij Parking Centrum Oosterdok. Wegens de drukte adviseren wij wel om voor 10:30 of na 16:00 te parkeren. Zo voorkom je lange wachttijden.

Zomer in Amsterdam

In Amsterdam kun je tijdens de zomer genieten van vele festivals, openluchtbioscopen, avonden op terrasjes, speciale tentoonstellingen en picknicks. Overal in de stad is veel te beleven. Ieder weekend is er wel een festival, er zijn stadsstranden en op verschillende plekken worden gezellige buitenactiviteiten georganiseerd.

Op zoek naar een lekker restaurant? Bekijk hier onze tips!

Voorkom wachttijd

Met de auto naar Amsterdam is geen enkel probleem. Uiteraard wil je niet teveel wachttijd doorbrengen voor de parking. Kom daarom voor 10:30 of na 16:00 en parkeer je auto in de grootste en voordeligste parking in het centrum van de stad. Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je direct het centrum in of pak je eenvoudig het OV verder de stad in. Parkeer de hele dag tijdens het hoogseizoen (tot 31 augustus) voor € 20,-. En tussen 21:00 uur en 06:00 betaal je €1 per uur, ongeacht hoe laat je binnenrijdt.

Meer informatie over de parkeertarieven.