fbpx

Bereikbaarheid Afrovibes Festival

Van 5 t/m 16 oktober keert het Afrovibes Festival terug naar Amsterdam. Hét festival met theater, dans, performance, mode uit en over West Afrika. Parkeer je auto in de buurt. Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je zonder reservering voor maximaal € 45,- per 24 uur.

Het Afrovibes Festival

Ben jij een liefhebben van dans, theater en mode? Dan is het Afrovibes festival echt iets voor jou. Er zijn veel voorstellingen op drie verschillende locaties in de binnenstad van Amsterdam. Het festival begint met de show ‘L’Homme Rare’, een provocerende choreografie van Nadia Beugré uit Ivoorkust. Later in de week staat onder andere de voorstelling Kganya op het programma, een kleurrijke voorstelling over liefde & verraad en hoop & waarheid. Het volledige programma vind je op de website.

Parkeren in het centrum van Amsterdam

Ga jij naar het Afrovibes Festival? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt naast Amsterdam Centraal en is makkelijk aan te rijden vanaf de ring. Daardoor is het de perfecte uitvalsbasis. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.