fbpx

Parkeren bij het Amsterdam Coffee Festival

Van 30 maart t/m 1 april is het Amsterdam Coffee Festival in de Gashouder op het Westergasterrein. Maak je er een dagje Amsterdam van? Parkeer je auto dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Parkeren voor Amsterdam Coffee Festival

Parkeer je je auto bij Parking Centrum Oosterdok – vlak naast Centraal Station – dan staat je auto veilig en centraal geparkeerd. Met bus 21 ben je in 25 minuten op het festival. Ga je voor of na het festival nog even de stad in? Je loopt zo de historische binnenstad in of pakt vanaf Centraal Station een van de vele OV-verbindingen.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok

Tarief per 12 minuten € 1,50
Uurtarief € 7,50
Maximaal dagtarief € 45
Dagtarief bij reserveren € 10 – € 25,- per dag

 

Over Amsterdam Coffee Festival

Het koffiefestival in Amsterdam is een jaarlijks evenement dat koffieliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt om de rijke cultuur en geschiedenis van koffie te vieren. Het festival biedt verschillende activiteiten, waaronder koffieproeverijen, workshops en tentoonstellingen.

Tijdens het festival kunnen je verschillende soorten koffie uit verschillende regio’s proeven en leren over de unieke smaken en aroma’s die elke koffie te bieden heeft. Ook kun je workshops volgen onder leiding van deskundige barista’s die hun kennis en technieken delen voor het maken van de perfecte kop koffie.

Coffee festival Amsterdam
Coffee Festival Amsterdam. Foto: Keng Pereira

Al met al is het koffiefestival in Amsterdam een must-attend evenement voor koffieliefhebbers en liefhebbers. Het biedt een unieke kans om verschillende koffieculturen te ervaren en meer te weten te komen over de verschillende aspecten van koffieproductie en -consumptie. Of je nu een koffiekenner bent of gewoon van een goede kop koffie houdt, het festival is een ervaring die je niet mag missen.

 

Lees meer op de website van Amsterdam Coffee Festival.