fbpx

Parkeren bij Sinterklaas activiteiten in Amsterdam

De sint is weer in ons land en daarom zijn er een heleboel leuke Sinterklaas activiteiten in Amsterdam. Kom jij naar een activiteit? Maak er dan gelijk een dagje Amsterdam van en parkeer in de buurt bij Parking Centrum Oosterdok. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag.

Bibi en het Verdwaalde Paard (Voorstelling 3+)

Deze voorstelling is voor kinderen vanaf 3 jaar, het is een verrassend marionettenspel dat gaat over het verdwaalde paard. ‘Mama, er staat een paard in de tuin’, waar komt hij vandaan? Bibi moet goed voor het paard zorgen tot iemand hem komt halen. Je kan deze voorstelling bewonderen in Poppentheater Koos Kneus in Amsterdam op woensdag 1 december van 14.30 – 16.15 uur. Kaartjes koop je hier.

Sinterklaasconcert (3+)

Dit sinterklaasconcert is in de NedPho-Koepel in Amsterdam. We gaan samen gezellig liedjes zingen voor de goedheiligman. Als hij dat hoort, komt hij vast wel even langs… Het concert is op woensdag 1 december van 15.00 – 16.00 uur. Lees hier meer.

sinterklaas-op-zijn-paard-zwaaiend-naar-de-mensen

Aadje Piraatje viert Sinterklaas (4+)

Aadje Piraatje vaart over de wereldzeeën en op een dag ziet hij het schip van Sinterklaas. Hij is niet bang voor Sinterklaas, maar het lijkt wel alsof de bemanning zijn tong verloren is… Ze durven pas te zingen als Sinterklaas al lang uit zicht is verdwenen is. Deze vrolijke en interactieve kindervoorstelling is te zien in de Buiksloterkerk in Amsterdam op zondag 5 december van 11.00 – 11.50 uur en om 14.00 uur. De kinderen kunnen ook als piraat verkleed komen naar deze activiteit. Kaarten zijn uitsluitend te koop via de website.

Sinterklaasrevue

Deze voorstelling in de Krakeling biedt mooie liedjes, grappige scènes en misschien wel een bezoekje aan Sinterklaas. Tijdens het concert hoor je nieuwe muziekstukken en ook oude vertrouwde nummers. Deze voorstelling is op zaterdag 4 december van 11.00 – 12.00 uur en 14.00 – 15.00 uur en op zondag 5 december van 11.00 – 12.00 uur. Ga jij een kijkje nemen bij dit concert? Bestel je kaartjes dan eerst hier.

Parkeer in de buurt bij Sinterklaas activiteiten in Amsterdam

Ga jij met de kinderen een sinterklaas activiteit bezoeken? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je veilig en goedkoop in de buurt. Onze locatie naast het Centraal Station is ideaal voor een dagje weg. Vanuit de parking loop je zo naar het station, waar je verschillende trams of metro’s kan nemen. Een dagkaart reserveren is de goedkoopste optie. Je parkeert vanaf € 10,- per dag, op loopafstand van populaire locaties en activiteiten.