fbpx

Parkeren Bord'Eau (Hotel De L'Europe Amsterdam), Amsterdam.

Voor een culinaire uitdaging in zit je het luxe hotel de L’Europe helemaal goed. Met exclusieve wijnen, de meeste verfijnde ingrediënten en met steeds weer nieuwe gerechten blijft het team van Bord’Eau haar gasten steeds maar weer verrassen.

Met de auto naar Bord’Eau? Parkeer in het Centrum van de Stad.

Naar Bord’Eau (Hotel De L’Europe Amsterdam)? Je kunt het beste parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Dat is snel simpel en veilig parkeren in het hartje van de stad, vlak naast het Centraal Station van Amsterdam. Een prima uitvalsbasis voor een dagje Amsterdam of een avond gezellig avondje uit in de omgeving van de Dam.

Bord’Eau (Hotel De L’Europe Amsterdam): Frans-internationaal genieten met twee Michelinsterren.

Bord’ eau biedt enorm veel verschillende gerechten van een zeer hoge kwaliteit. Prachtige amuses, prachtige wijnen en topgerechten uit de Frans-internationale keuken. Het decor en de ambiance zijn prettig chique en passen bij het culinaire topsegment waar dit restaurant bij hoort. In Bord’Eau worden werkelijk alle zintuigen geprikkeld. Restaurant Bord’eau geldt met recht als een van de beste restaurants van Amsterdam en van Nederland.

Bord’Eau (Hotel De L’Europe Amsterdam)
Nieuwe Doelenstraat 2-8
1012 CP
Amsterdam