fbpx

Parkeren City Swim Amsterdam

Op zondag 11 september is het weer zo ver: Amsterdam City Swim. Het jaarlijkse terugkerende evenement waarbij sporters door de Amsterdamse grachten zwemmen en geld inzamelen voor het goede doel. Kom je iemand aanmoedigen of doe je zelf mee? Parkeer je auto goedkoop en dichtbij.

City Swim Amsterdam

Tijdens de City Swim zwemmen sporters voor het goede doel ALS, een ongeneselijke spierziekte. Om het geld op te halen zwemmen ze 2 kilometer door de grachten van Amsterdam. De zwemmers starten bij het Marine Etablissement, zetten hun weg voort over het IJ en zwemmen langs het Scheepvaartmuseum, het VOC schip naar de Nieuwe Herengracht. Ze komen langs mooie locaties in Amsterdam, zoals de Hermitage en de Magere Burg. De route eindigt op de Keizersgracht. Langs de route wordt muziek gemaakt door dj’s.

Meer informatie over City Swim.

Parkeren tijdens City Swim Amsterdam

Kom je met de auto naar het sportevenement? Parkeer dan direct naast het centraal station in Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt op enkele minuten loopafstand van de start en het centrum van de stad. Parking Centrum Oosterdok is de grootste en goedkoopste parking in het centrum van Amsterdam. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Je betaalt slechts 6!

Meer informatie over onze parkeertarieven.