fbpx

De 3 leukste culinaire wandelingen in Amsterdam

Ben jij dol op uit eten gaan en wil je eens iets nieuws proberen? Ga dan op een culinaire wandeling! De organisatie van Wijnspijs verzorgt een aantal wandelingen waar iedere foodie mee uit de voeten kan. Zo heb je voor de bierliefhebber de Bierspijs Wandeling, is er voor de avonturier een Surprise Dinner en is er voor de fijnproever de Wijnspijs Wandeling. Welke wordt jouw favoriet? Kom jij voor een van deze wandelingen naar Amsterdam-Centrum en zoek je een parkeerplek in het centrum? Parkeer dan voordelig in de binnenstad bij Parking Centrum Oosterdok.

Een culinaire ontdekkingstocht bij Surprise Dinner Amsterdam

Bij een Surprise Dinner proef je – zoals de naam al doet vermoeden – van drie onbekende restaurants de lekkerste gerechten. Je eet iedere gang in een ander restaurant en krijgt overal bijpassende wijnen bij. Aan het einde van de avond heb je dus een stukje Amsterdam gezien én heb je kunnen genieten van een wel heel bijzondere culinaire ervaring. Loopt het water je al in de mond en ga jij het liefst vandaag nog op een Surprise Dinner? Bekijk hier wanneer de eerstvolgende is.

Bezoek 6 verschillende restaurants tijdens de Wijnspijs Wandeling Amsterdam

Een Wijnspijs Wandeling is de perfecte manier om heerlijk te eten en nieuwe restaurants te ontdekken. Je doet bij deze wandeling maar liefst zes verschillende restaurants aan en proeft er de beste gerechten en lekkerste wijnen. Op 10 oktober vindt de Wijnspijs Wandeling door de Haarlemmerbuurt en rondom het IJ plaats. Je schuift dan aan bij restaurants zoals Bistro Neuf en I Dock.

De Bierspijs Wandeling: voor de echte liefhebber

Tijdens de Bierspijs Wandeling drink je de heerlijkste bieren vergezeld met bijpassende gerechten. Je gaat langs vijf verschillende restaurants waar de chef en sommelier je de beste combinaties van drank en spijs voorleggen. Zo geniet jij met je vrienden, familie of geliefde van een gezellige wandeling die alleen maar gezelliger wordt naarmate je meer restaurants bezoekt.

Kun je niet wachten? Boek hier snel jouw eigen Wijnspijs Wandeling, Surprise Dinner of Bierspijs Wandeling in Amsterdam!

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Ga jij binnenkort op een culinaire wandeling door Amsterdam? En kom je met de auto naar het centrum? Parkeer dan op loopafstand van de beste restaurants en de meest bijzondere gastronomische ervaringen bij Parking Centrum Oosterdok! Vanaf onze parking loop je binnen enkele minuten het centrum in en profiteer je van een voordelig dagtarief van slechts € 45. Kom je speciaal voor het diner en rijd je de parkeergelegenheid pas later op de avond binnen? Maak dan gebruik van ons voordelige Night Time Tarief: € 6.

Meer informatie en al onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Wil je bij het uitrijden niet voor verrassingen staan? Bereken je parkeerkosten dan direct online met onze handige calculator.