fbpx

Parkeren Grachtenfestival Amsterdam

Het jaarlijkse muziekfestival is terug! Tijdens het Grachtenfestival ontdek je jonge talenten die de volgende stap zetten in hun carrière. Dit muzikale festival vindt plaats van 11 tot en met 20 augustus 2017. Kom jij dit jaar naar dit genieten van de jonge musici? En kom je met de auto? Parkeer dan bij Parking Centrum Oosterdok. De goedkoopste parking in het centrum van de stad!

Muzikale ontdekkingen tijdens het Grachtenfestival

Het Grachtenfestival is een jaarlijks terugkerend muziekfestival waar veel mensen op af komen. Ieder jaar brengen zo’n 58.000 mensen een bezoek aan dit festival. En dat is niet voor niets! Je ontdekt hier namelijk prachtige stukken uitgevoerd door jonge, getalenteerde musici. Er vinden van 11 t/m 20 augustus zo’n 200 concerten plaats op allerlei verschillende en bijzondere locaties in Amsterdam. Bijzonder aan dit festival is dat het niveau ontzettend hoog is, maar het tegelijkertijd op een zeer toegankelijke manier gepresenteerd is. Leuk dus voor het hele gezin!

Eén van de muzikanten die te aanschouwen is, is Jos Baggermans. Hij was een van de finalisten van het Grachtenfestival Conservatorium Concours en won de publieksprijs. Een andere finalist van dit concours die meedoet is de Noorse gitariste Kristina Vårlid. Zij won tijdens het concours de juryprijs en is een absolute aanrader.

Meer informatie over het Grachtenfestival? Dat vind je hier.

Met de auto naar het Grachtenfestival Amsterdam

Parkeren tijdens het Grachtenfestival Amsterdam? Dat doe je bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is namelijk de grootste en voordeligste parking in het hart van de stad. Parking Centrum ligt namelijk op het Oosterdokseiland, direct naast het centraal station. Je parkeert bij ons de hele dag voor maar € 45. Kom je ’s avonds naar een concert of ga je nog een hapje eten en parkeer je tot na 21:00? Vanaf 21:00 betaal je bij ons zelfs maar € 6.

Hier lees je meer informatie over onze parkeertarieven.