fbpx

Parkeren herfstvakantie Amsterdam

Kom je in de herfstvakantie naar Amsterdam? Parkeer op loopafstand van vele bezienswaardigheden in de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam!

Parkeren tijdens herfstvakantie 2015

Van 19 t/m 23 oktober is de herfstvakantie in Amsterdam! Je kunt tijdens deze vakantie genieten van het prachtige seizoen en vele activiteiten. Ga bijvoorbeeld naar NEMO of kom winkelen in de 9 straatjes. Amsterdam zit vol leuke activiteiten voor het hele gezin.

Klik hier voor meer informatie over activiteiten tijdens de herfstvakantie.

Wil je goedkoop parkeren, midden in het centrum van Amsterdam? Dan raden wij je aan om voor 10:30 de auto te parkeren. Wegens verwachte drukte voorkom je daarmee wachttijd bij het inrijden.

Bewoners en abonnementhouders kunnen de drukte indien nodig passeren. Onze medewerkers zullen u zoveel mogelijk langs de drukte geleiden.

Parkeren in het centrum van Amsterdam.

Met de auto naar Amsterdam is gemakkelijker en goedkoper dan je zou denken. Je parkeert het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok in de binnenstad van Amsterdam. Onze parking ligt direct naast het Centraal Station. Dit is een ideale ligging op loopafstand van vele bezienswaardigheden en attracties. Je betaalt bij ons maar € 45 voor een hele dag parkeren (lager dan 5u korter dan 24u).

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.
Parkeer goedkoper dan op straat.