fbpx

Parkeren in Amsterdam aan Banden?

De mogelijkheden om te parkeren aan de Amsterdamse grachten worden sterk beperkt berichten de Telegraaf en Nu.nl. In de nabije toekomst wordt het alleen nog maar toegestaan voor bewoners en ander bestemmingsverkeer om de auto langs de gracht te parkeren.

Parkeren in het Centrum van Amsterdam aan banden?

Amsterdam is en blijft een populaire bestemming en veel bezoekers aan de stad komen met de auto. Buurtbewoners hebben al langer last van het gebrek aan parkeerplaatsen, doordat auto’s van buiten Amsterdam alle beschikbare parkeervakken bezetten. Ze willen daarom dat de gemeente deze plekken voor de Amsterdammers en hun bestemmingsverkeer reserveert. Een meerderheid van de gemeenteraad steunt het plan om parkeerders van buiten te weren. Wethouder Pieter Litjens (VVD) is momenteel bezig een proefproject uit te werken waarover dit najaar meer duidelijkheid wordt verwacht.

Parkeren in Amsterdam: het kan goedkoper, slimmer en midden in de stad.

Gelukkig houdt Parking Centrum Oosterdok de binnenstad bereikbaar voor alle automobilisten. Parking Centrum is met 1.369 plaatsen niet alleen de grootste en maar ook de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Een dag parkeren bij Parking Centrum kost slechts € 45,- en avond en een nacht parkeren slechts €5,-

Tarieven Parking Centrum Oosterdok.

Alle bestemmingen in het centrum van Amsterdam liggen op loopafstand van Parking Centrum Oosterdok en veel andere bestemmingen zijn gemakkelijk en snel te bereiken met de tram.