fbpx

Parkeren in Amsterdam tijdens de Fotoweek 2016

Ben jij een liefhebber van foto’s en fotograferen? Op verschillende locaties in Amsterdam zijn van 12 tot en met 18 september activiteiten van de nationale Fotoweek. Parkeer goedkoop en op loopafstand van de deelnemende musea bij Parking Centrum Oosterdok.

 

Fotoweek 2016
Tijdens de fotoweek 2016 zijn er in Amsterdam verschillende musea die deelnemen aan dit nationale evenement, waaronder het Rijksmuseum, het Joods Historisch Museum en het Stedelijk Museum Amsterdam. Dit jaar zal in het teken staan van de portretfotografie, met als thema ‘KIJK! DIT BEN IK’, waar je lezingen bij kunt wonen en mee kunt doen met workshops.

Bekijk hier een overzicht van het programma:
http://www.defotoweek.nl/programmaoverzicht-2016?page=1

 

Parkeren in Amsterdam tijdens de fotoweek
Wil je met de auto komen naar dit evenement? Parkeer dan direct naast het centraal station in Parking Centrum Oosterdok. De verschillende musea zijn op loopafstand van deze parking in het centrum van Amsterdam.

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert hier de hele dag maar € 45 (langer dan 5u). Wanneer je na 21 uur ’s avonds de parking inrijdt en voor 6 uur ’s-ochtends vertrekt, betaal je maar 1 euro per uur. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast Amsterdam Centraal Station.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok
https://www.parkingcentrumoosterdok.nl/mededeling/over-parking-centrum/