fbpx

Parkeren tijdens de Sinterklaasintocht in Amsterdam

Sint en zijn pieten zijn in aantocht! Op 19 november komen ze Amsterdam binnen varen met hun stoomboot. Ben jij erbij en kom je met de auto? Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je op loopafstand van de intocht. Reserveer je parkeerplek van tevoren en betaal vanaf € 10,- per dag

sinterklaasintocht in amsterdam

Zondag 19 november is het zover, dan komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Alle grote en kleine inwoners van Amsterdam zijn welkom. Sint en zijn Pieten varen via de Omval de stad in. Vanaf hier gaan de Sint en zijn Pieten verder over de Nieuwe Amstelbrug, Amstelsluizen en Scharrebiersluis. Om 13.00 uur komt het gezelschap aan bij het Scheepvaartsmuseum en vanaf daar gaat de intocht verder over land. De route eindigt bij de Stadsschouwburg met een speech van de Sint. Plan hier je route via Google Maps. 

sinterklaas-op-zijn-paard-zwaaiend-naar-de-mensen

bereikbaarheid intocht sinterklaas in amsterdam

Kom je met de auto naar de intocht van Sinterklaas? Parkeer voordelig en op loopafstand van de intocht. Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Centraal Station.Reserveer op tijd en betaal vanaf € 10,- per dag Koop je liever een ticket ter plaatse? Ook dan betaal je bij ons een voordelig tarief, namelijk € 25,- per dag.