fbpx

Parkeer op loopafstand van muziekcafé en restaurant Kapitein Zeppos

Bezoek Kapitein Zeppos in hartje Amsterdam voor de lekkerste drankjes en een avond vol muziek. Naast een uitgebreide lunch- en dinerkaart, kun je er ook genieten van live optredens in Claire’s Ballroom. Dat is het theater dat zich boven het café bevindt. Het café en restaurant zijn ook geschikt voor grotere groepen.

Geniet van live muziek bij Kapitein Zeppos in Amsterdam

In het centrum van Amsterdam vind je het knusse restaurant annex muziekcafé Kapitein Zeppos. Het gebouw was oorspronkelijk een pakhuis, maar bezorgt tegenwoordig zowel stamgasten als nieuwe bezoekers een gezellige avond. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een live optreden in Claire’s Ballroom, proef een van de vele cocktails of geniet van een heerlijke maaltijd.

Tip: iedere eerste zondag van de maand vindt het Zeppos-Café Chantant plaats: een karaokeavond die je niet mag missen!

Reserveer hier bij Kapitein Zeppos.

Parkeer in de voordeligste parkeergelegenheid van de binnenstad van Amsterdam

Zin om na een lekkere maaltijd met de voetjes van de vloer te gaan? Dan is Kapitein Zeppos de ideale bestemming. Parkeer op loopafstand van dit muziekcafé en restaurant bij Parking Centrum Oosterdok. Parkeer de auto voor slechts € 45 met ons voordelige dagtarief. Kom je naar een van de optredens? Maak dan gebruik van ons Night Time Tarief en parkeer je auto veilig en voordelig voor maar € 6. Vergeet niet een BOB mee te nemen!

Hier vind je al onze voordelige parkeertarieven.