fbpx

Haal de lekkerste pannenkoeken bij MOOK Pancakes in Amsterdam

Of je nou iets te vieren hebt of gewoon een zoetekauw bent, bij MOOK Pancakes in hartje Amsterdam ben je aan het juiste adres! Dit gezellige restaurant bevindt zich aan de Jodenbreestraat en serveert de hele dag door de lekkerste pannenkoeken gemaakt met duurzame en biologische ingrediënten. Heb jij al trek gekregen en breng je binnenkort een bezoek aan MOOK? Parkeer je auto dan bij Parking Centrum Oosterdok. Zo staat de auto veilig en voordelig geparkeerd, terwijl jij geniet van een heerlijke pannenkoek.

Gezonde én lekkere pannenkoeken eten in hartje Amsterdam

Als je houdt van lekker eten is MOOK Pancakes een absolute try before you die. Het restaurant is opgericht door een Amsterdamse vriendengroep met een passie voor geweldig eten en lekkere sapjes, en dankt haar naam aan Mokum – het koosnaampje voor de Nederlandse hoofdstad. Ze serveren er pannenkoeken gemaakt van 100% biologisch tarwemeel en voegen geen suiker toe aan het recept. Hoe de pannenkoeken dan zo lekker zijn? Ze worden afgetopt met heerlijk vers fruit en groenten.

Natuurlijk wil je bij het eten ook iets lekkers te drinken hebben. Ook dan ben je bij MOOK helemaal voorzien. Ze serveren er de hele dag door verse sapjes. Proef bijvoorbeeld eens een wortel-, ananas, kokosnoot-, of watermeloensapje om naast je vegalicious pannenkoek (met gegrilde paprika, avocado, hummus, chili mix, oregano en olijfolie) op te drinken.

Wil je weten wat je allemaal nog meer op je pannenkoek kunt krijgen? Bekijk dan hier het menu van MOOK Pancakes Amsterdam.

Goedkoop parkeren vlakbij MOOK Pancakes Amsterdam

Heb jij je pannenkoek al uitgekozen van het menu van MOOK Pancakes? En kom je met de auto naar Amsterdam? Parkeer dan voordelig in het centrum en vlak naast Station Amsterdam Centraal bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid bevindt zich op loopafstand van de leukste attracties, de beste restaurants en is dus de perfecte plek om de auto te laten staan als je Amsterdam wilt verkennen. Je parkeert je auto bij ons tegen een voordelig dagtarief van € 45. Kom je de parkeergelegenheid later pas binnenrijden? Bijvoorbeeld voor een avondje uit? Dan maak je gebruik van ons voordelige Night Time Tarief en parkeer je je auto voor maar € 6.

Om niet voor verrassingen te staan bij het uitrijden, bereken je hier alvast je parkeerprijs online.

Meer weten over onze voordelige parkeertarieven? Lees hier verder.