fbpx

Goedkoop parkeren tijdens de Nationale Tulpendag 2019

Bekijk hier de Nationale Tulpendag van dit jaar!

Zaterdag 19 januari 2019 is het weer de Nationale Tulpendag. Deze dag, die onze nationale bloem in het zonnetje zet, wordt in Amsterdam groots gevierd. Dit jaar is het thema ‘Flowerpower’. Kom je met de auto naar dit bloemenspektakel? Parkeer dan voordelig bij het centraal gelegen Parking Centrum Oosterdok, op loopafstand van de Dam!

De grootste pluktuin op de Dam

Om de Nationale Tulpendag extra bijzonder te maken, wordt er speciaal voor deze dag een pluktuin aangelegd waar bezoekers door de Nederlandse tulpenkweekers worden uitgenodigd om een gratis bosje bloemen te plukken. Er zijn maar liefst 200.000 tulpen beschikbaar! De organisatie heeft voor iedere bezoeker een speciaal tulpentasje klaar staan, zodat je jouw bos makkelijk mee naar huis kunt nemen. Iedere bezoeker mag in dit tasje 20 gratis tulpen verzamelen.

Voordat de tuin om 13:00 uur wordt geopend, is de gigantische bloemenzee te bewonderen vanaf een kijkersbrug. Kom op tijd en maak nog een leuke selfie met deze bijzondere tuin op de achtergrond, voordat je je lenteboeketje bij elkaar plukt. De tuin is tot 17:00 uur geopend maar let op, OP=OP. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. De wachttijd bedraagt ongeveer 30 tot 60 minuten. Tijdens het wachten word je vermaakt door de gezellige sfeer en muziek, en natuurlijk het uitzicht op de pluktuin zelf.

Meer weten over de Nationale Tulpendag? Bekijk hier de officiële website.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Kom je met de auto om alle mooie bosjes goed te kunnen vervoeren? Parkeer dan voordelig en op loopafstand van de Dam in Parking Centrum Oosterdok. Onze parkeergelegenheid is de goedkoopste van de binnenstad. Bij Parking Centrum Oosterdok zijn er meer dan 1300 parkeerplaatsen beschikbaar en is er vierentwintig uur per dag iemand aanwezig.

Voor een middagje Amsterdam betaal je de eerste uur het standaard tarief van € 1,50 per 12 minuten. Vanaf uur parkeertijd tot aan uur betaal je een laag dagtarief van slechts € 45. Zo bespaar je meerdere tientjes in vergelijking met andere parkeergelegenheden in het centrum van de stad. Wil je voor je aankomst de kosten van het parkeren berekenen? Dat kan. Gebruik hiervoor onze online calculator.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.

Wil je op de hoogte blijven van evenementen en activiteiten in Amsterdam? Volg ons op Facebook!