fbpx

Parkeren Oosterdokseiland

Het Oosterdokseiland is een van de grootste binnenstedelijke projecten in Europa, gelegen tussen de binnenstad en het IJ. Naast een aantal grote bedrijven die op het eiland gevestigd zijn, vind je hier het Amsterdam Centraal Station, de Openbare Bibliotheek, hotels, cafés en restaurants, en als klap op de vuurpijl de goedkoopste parkeergarage van Amsterdam!

Hannekes Boom

Over Hannekes Boom hebben wij al vaker wat geschreven, en dat heeft zeker een reden! Je kan hier heerlijk op het terras plaatsnemen en genieten van het uitzicht over het water. Hier komt bij dat het net buiten het drukke centrum van de stad is, en dat maakt het net iets fijner. Bovendien, de kaart is divers en ze schenken er goede wijnen. Kortom, een aanrader!

Meer informatie over Hannekes Boom? Klik hier!

Het Delirium Café

Ben je al bekend met het bier met het roze olifantje erop? Zo niet, dan is dat een reden om naar het Delirium Café op het Oosterdokseiland te gaan. Ken je het al wel? Dan wil je hier waarschijnlijk ook wel heen. Proef een van de vele biertjes van deze brouwerij op een van de proeverijen, of doe mee aan de workshops!

Meer informatie over het Delirium Café, klik hier!

Choux

Ook over Choux hebben we regelmatig al wat geschreven. Hoge kwaliteit biologisch en vaak lokale ingrediënten zorgen voor ontzettend lekkere gerechten. Bij Choux wordt de kaart regelmatig vernieuwd, dus ook voor degene die hier al een keer geweest is, blijft het een fijne plek om naartoe te gaan.

Meer informatie over Choux? Klik hier!

Wil je meer restaurant-tips op loopafstand van de garage? Klik hier!

Powerzone

Bij Powerzone, op de de Ruyterkade 153, kun je lasergamen, bowlen, minigolven, en grillen! Een leuk uitje tijdens de vakanties! En nog fijner: het ligt op 4 minuten lopen van de parkeergarage!

Europarkeren bij Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok betaal je voor de eerste uur parkeren een bedrag van € 1,50 per 12 minuten. Na meer dan uur parkeren (en tot uur parkeren) valt het bedrag automatisch terug naar € 45.

Naast bovenstaande café’s en restaurants zit er in de buurt van de parkeergarage nog veel meer. Ook het centrum van Amsterdam is op loopafstand. Is uw bestemming iets verder weg? Dan kunt u alsnog parkeren bij Parking Centrum Oosterdok, om vervolgens de tram of bus te pakken naar uw bestemming.

Meer informatie over onze tarieven.