fbpx

Parkeren tijdens Over het IJ Festival op de NDSM-werf

Beleef 13 t/m 22 juli Over het IJ Festival op de NDSM-werf! Tijdens dit theaterfestival kijk je naar het beste van gevestigde en opkomende theatermakers. Zoek een plekje in de zon en geniet van lekker eten en geweldig entertainment. Wil je niet teveel geld kwijt zijn aan parkeerkosten? Parkeer je auto bij Parking Centrum Oosterdok, op slechts enkele minuten loopafstand van de veerboot die je naar de NDSM-werf brengt.

Theateropvoeringen voor jong en oud bij Over het IJ Festival

Over het IJ Festival biedt een afwisselend programma met theater, muziek, specials, een familieprogramma en vooral veel gezelligheid. Bekijk bijvoorbeeld Instant Love van Via Berlin en Cello Octet Amsterdam: een sterk verhaal over wat er gebeurt als je de controle over je eigen leven kwijtraakt. Verder zie je onder andere opvoeringen van De Stal van Dingo, Theatergezelschap BonteHond en Project Wildeman. In het familieprogramma van Over het IJ Festival maak je de muzikale cocktail van Shake Shake Shake, de wonderlijke wereld van Groenteland en nog veel meer mee.

Koop hier alvast je kaartje voor Over het IJ Festival.

Voordelig parkeren bij de NDSM-werf

Ben jij op zoek naar een goede parkeerlocatie tijdens Over het IJ Festival en staat de Scheepsbouwloods vol? Parkeer dan voordelig bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking ligt direct naast het Centraal Station. Vanaf hier loop je eenvoudig naar de veerdienst die je naar de NDSM-werf brengt. Bij Parking Centrum parkeer je tegen het laagste tarief in Centrum Amsterdam. Overdag parkeer je je auto bij ons voor slechts € 45. Bezoek je het festival pas ’s avonds? Dan kun je gebruik maken van ons voordelige Night Time Tarief: parkeren voor maar € 6!

Er zijn werkzaamheden rondom Oosterdok. Om meer te weten over omleidingen en bereikbaarheid van de parking lees je hier verder.

Handig!: Bereken je parkeerprijs online met onze calculator en kom bij het uitrijden niet voor verrassingen te staan.

Meer informatie over onze voordelige parkeertarieven vind je hier.