fbpx

Parkeren restaurant The Duchess

The Duchess aan de Spuistraat in Amsterdam is een werkelijke hotspot voor foodies. Boek hier direct een heerlijke lunch, afternoon tea of diner, je zult er geen spijt van krijgen. Wanneer je hier gaat eten of borrelen ga je een heerlijke ervaring tegemoet. Kom je met de auto? Parkeer dan centraal en voordelig bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parking in het centrum van de stad.

Goedkoop parkeren in Amsterdam, bij Spuistraat en restaurant Duchess

Wanneer je met de auto naar Amsterdam komt, wil je niet teveel tijd kwijt zijn met het zoeken naar een geschikte parkeerlocatie. Zet je auto daarom in Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste in de binnenstad. Je vindt onze parking op het Oosterdokseiland, naast het Centraal Station. Je wandelt direct het centrum in of pakt het OV naar verder weg gelegen locaties. Bij Parking Centrum parkeer je de hele dag voor maar € 45. Meer weten over onze voordelige tarieven, klik dan hier. Of bereken online wat je precies kwijt zult zijn.

The Duchess Amsterdam: geweldige keuken, sfeervol en culinair genieten

Restaurant The Duchess is gevestigd aan de Spuistraat, in het historische centrum van de stad. Je geniet hier van een geweldige Frans-Italiaanse keuken. The Duchess is sinds de opening in 2015 een hotspot in Amsterdam en heeft een prachtig interieur. Het restaurant zit gevestigd in de voormalige Kas Bank en hoort bij het nieuwe W Hotel. Wanneer je binnenstapt, wandel je uit de drukte van de stad. Je geniet hier rustig van heerlijke gerechten, ontbijt, lunch en diner. Ook een aanrader is de afternoon tea, in de speciale Tea Room, waar je heerlijk gebak, thee of champagne drinkt. Benieuwd wat anderen vinden van The Duchess? Bekijk dan hier de reviews op TripAdvisor of de tips op Your Little Black Book.

Naar de site van het The Duchess.