fbpx

Parkeren tijdens de Restaurant Week 2018

Tijdens de Nationale Restaurant Week krijg je tot en met 31 mei 2018 korting op een fantastische 3-gangen diner in de beste restaurants. Ga bijvoorbeeld uit eten in het met twee Michelinsterren bekroonde &Moshik, Assaggi of De Compagnon. Ook tijdens de Nationale Restaurant Week parkeer je voordelig bij Parking Centrum Oosterdok.

Voor een prikkie uit eten in Amsterdam

Tijdens de Nationale Restaurant Week eet je een zorgvuldig samengesteld driegangendiner bij een van de 500 beste restaurants in Nederland voor maar € 27,50. Ook in Amsterdam kun je terecht voor een heerlijke maaltijd met vrienden of familie zonder de hoofdprijs te hoeven betalen. Probeer bijvoorbeeld het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant &Moshik, het Chileense restaurant Singel 101, of bijvoorbeeld L’Invité. Hier vindt je de complete lijst van restaurants die deze editie meedoen in Amsterdam.

De Nationale Restaurant Week vindt van 9 april tot en met 31 mei plaats. Dineren in een van de deelnemende restaurants kan alleen op reservering. Let wel: de eetgelegenheden zijn snel volgeboekt dus wacht niet te lang!

Goedkoop parkeren tijdens de Nationale Restaurant Week 2018

Als je zojuist met korting uit eten bent geweest is het wel zo fijn als het parkeren ook niet duur is. Parkeer je auto daarom bij Parking Centrum Oosterdok, de goedkoopste parkeergelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. De parking bevindt zich op het Oosterdokeiland naast het Amsterdam Centraal Station. Ga je gezellig uit eten en kom je ’s avonds binnenrijden? Profiteer dan van ons speciale Night Time Tarief en betaal slechts € 6. Bereken je parkeerprijs direct online, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk hier al onze tarieven en aanvullende informatie.