fbpx

Parkeren Robeco SummerNights 2017

Vanaf 1 juli t/m 31 augustus zijn de Robeco SummerNights terug in Amsterdam. Geniet van fantastische zomerconcerten in het Concertgebouw Amsterdam. Met meer dan 80 verschillende optredens zit er voor ieder wat wils tussen. Bereid je voor op bijzondere ontmoetingen, bekende componisten, vernieuwende samenwerkingen en vooral veel prachtige muziek.

Robeco SummerNights 2017 in Concertgebouw Amsterdam

Ieder jaar worden de Robeco SummerNights georganiseerd in het Concertgebouw in Amsterdam. Het festival is inmiddels een begrip geworden en niet meer weg te denken uit het muzikale landschap van de stad. Jaarlijks komen ruim 80.000 muziekliefhebbers van alle leeftijden naar de concerten. Het programma is uiterst divers en een keuze kan erg lastig zijn. Daarom vind je op de website van het Concertgebouw de concertkompas. Hiermee vind je gemakkelijk een concert dat aansluit bij jouw smaak. Denk aan concerten en optredens met bijvoorbeeld optredens van talentvolle groepen als Fridolijn, concerten van beroemde componisten als Bach en Debusy, en bekende namen als Leo Blokhuis, Janine Jansen en het Metropole Orkest.

Meer informatie over de Robeco SummerNights en het programma.

Parkeer goedkoop en centraal tijdens Robeco Summernights.

Het concertgebouw is zeer gemakkelijk met het OV te bereiken. Parkeer de auto naast het Amsterdam CS en bespaar op parkeerkosten. Neem bij Parking Centrum Oosterdok betaal je voor de eerste uur parkeren een bedrag van € 1,50 per 12 minuten. Tijdens de vakantieperiode zal na uur (tot uur parkeren) het parkeertarief automatisch terugvallen naar een vast bedrag van 45, in plaats van de gebruikelijke prijs van €15.

Meer informatie over onze tarieven.
Meer informatie over parkeren in de avonduren
.