fbpx

Voordelig parkeren vlakbij Sauna Deco in hartje Amsterdam!

Iedereen heeft weleens een dag voor zichzelf nodig. En waar spendeer je die beter dan in Sauna Deco? Deze spa en wellness is al dertig jaar een begrip in Amsterdam en een oase van rust in een interieur vol Parijse chic. Met maar liefst zeshonderd vierkante meter aan pure ontspanning is er in Sauna Deco voor iedereen iets. Los alle stress op in een stoombad, ontspan je spieren tijdens een massage of bereid je voor op de zomer met een zonnebanksessie. Vergeet niet om de auto voordelig en centraal te parkeren bij Parking Centrum Oosterdok. Dan loop je in een paar minuten Sauna Deco binnen.

Boek een dagje wellness bij Sauna Deco

Midden in Amsterdam vind je Sauna Deco, een indrukwekkende spa en wellness die compleet in art deco-stijl is ingericht. Waan je in het Parijs van begin twintigste eeuw terwijl je geniet van een van de vele massages, een stoom- of saunabad of een gezichtsbehandeling. Laat je in de watten leggen door professionele schoonheidsspecialisten en sluit de dag af met een pedicure of een kwartiertje onder de zonnebank. De arrangementen van Sauna Deco zijn ook leuk om cadeau te doen!

Hier vind je alle tarieven en arrangementen van Sauna Deco.

Voordelig parkeren in Amsterdam centrum en vlakbij Sauna Deco

Parkeer bij Parking Centrum Oosterdok op loopafstand van jouw ultieme verwendag en betaal het laagste parkeertarief in de binnenstad van Amsterdam. Als je bij ons parkeert bevind je je bovendien midden in het centrum en vlakbij veel attracties en bezienswaardigheden. Je auto staat de hele dag veilig en lekker dichtbij tegen het lage tarief van € 45. Heb je een late massage geboekt en rijd je de parkeergelegenheid dus pas later binnen, dan profiteer je van ons voordelige Night Time Tarief: € 6. De rest van onze voordelige parkeertarieven vind je hier. Wil je bij het uitrijden niet voor verrassingen komen te staan? Dan kun je je parkeerprijs vooraf online berekenen.