fbpx

Parkeren bij The VR Cinema Amsterdam

The VR Cinema is ’s werelds eerste VR bioscoop. Deze unieke cinema ligt om de hoek van Parking Centrum Oosterdok. Je ontdekt hier de mooiste virtual reality films. Breng je een bezoek aan Amsterdam en ga je naar een van de vier films in The VR Cinema? Parkeer dichtbij en voordelig in de goedkoopste parking van Amsterdam Centrum.

Bezoek aan The VR Cinema

Je beleeft in deze bioscoop films op een unieke en prachtige wijze. Je begeeft jezelf letterlijk in de film. Kijk 360 graden om je heen en ontdek de wonderlijke werelden die deze films te bieden hebben. Er zijn vier verschillende themapakketten. De films duren ongeveer een half uur. Dompel jezelf onder in een prachtige documentaire, ga op een avontuurlijke reis of ontdek de angstaanjagende horrorselectie. Deze bioscoop is zowel voor jong als oud. De filmselectie bestaat uit vrolijke, luchtige en spannende films. Regelmatig wordt het aanbod vernieuwd. Zo is hier altijd weer wat nieuws te beleven.

Meer informatie over The VR Cinema en het filmaanbod.

Goedkoop parkeren in het centrum van Amsterdam

Zoek je een plek om goedkoop en eenvoudig te parkeren in Amsterdam Centrum? Parking Centrum Oosterdok ligt direct naast het Centraal Station en The VR Cinema. De historische binnenstad en het OV liggen op slechts enkele minuten loopafstand. Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Je parkeert namelijk een hele dag voor slechts € 45. De parking is gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg en is bovendien de grootste parkeergelegenheid in het centrum van de stad. Kom je in de avond naar Amsterdam? Maak dan gebruik van het nog voordeligere Night Time Tarief. Je betaalt namelijk maar € 6.

Meer informatie over het Night Time Tarief.
En over de voordelige parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok.