fbpx

Parkeren tijdens Dam tot Damloop

Bezoekers en deelnemers aan de Dam tot Damloop opgelet! Tijdens de Dam tot Damloop 10 Engelse Mijl parkeer je het goedkoopst bij Parking Centrum Oosterdok. Onze parking is vlakbij de start op de Prins Hendrikkade. Reserveer je parkeerplek online en wees verzekerd van een plek.

Parkeren in Amsterdam tijdens Dam tot Damloop

Het weekend van 16 en 17 september is het zo ver. Dan start de 10 Engelse Mijl van de Dam tot Damloop 2023 vanaf de Prins Hendrikkade naar de Peperstraat in het centrum van Zaandam. Kom jij iemand aanmoedigen of ren jij de 10 Engelse Mijl? Parkeer dan je auto dichtbij het startpunt (7 minuten lopen). Vanuit Zaandam kun je met de trein weer terug naar Amsterdam Centraal. De parkeergarage ligt op 4 minuten loopafstand van het Centraal Station.

Meer informatie over de Dam tot Damloop.

Parkeertarieven

Parking Centrum Oosterdok is de goedkoopste parking in de binnenstad van Amsterdam. Je parkeert hier de hele dag voor maximaal € 45. Reserveren is goedkoper. Reserveer je plek van tevoren online en betaal maximaal € 25,-.

Tarieven Parking Centrum Oosterdok

Bereikbaarheid Parking Centrum Oosterdok

Tijdens de Dam tot Damloop is voor bestemmingsverkeer het Oosterdokseiland bereikbaar via de Michiel de Ruijtertunnel. Verkeer kan via de oostelijke onderdoorgang linksaf de Oosterdoksstraat en dus het Oosterdokseiland bereiken. Dit wordt begeleid door verkeersregelaars.