fbpx

Parkeren tijdens Koningsdag in Amsterdam

Bereikbaarheid parking centrum oosterdok

Tijdens Koningsdag worden veel straten afgesloten om ruimte te geven aan voetgangers. Kom je met de auto? Gelukkig is Parking Centrum Oosterdok gewoon bereikbaar vanaf alle richtingen. Het snelste ben je vanaf de afrit West (De Ruijterkade) of Oost (Piet Heinkade). Parkeer je auto dan goedkoop en veilig midden in het centrum naast Amsterdam CS. Je loopt zo het centrum in. Navigatieadres: Oosterdoksstraat 150.

Afsluitingen koningsdag

Vooral het centrum van de stad wordt afgesloten voor autoverkeer. Het gaat hierbij grofweg om het gebied binnen de s100. Niet afgesloten zijn De Houtmankade, Westerdoksdijk, Michiel de Ruijterkade (incl. tunnel), Piet Heinkade en de Haarlemmerhouttuinen, Nassaukade, Stadhouderskade, de Amstel en de Valkenburgerstraat.

Daarnaast zijn er buiten het centrum nog lokale afzettingen. De IJtunnel is open voor alle verkeer.

Reserveren vanaf € 10,-

Reserveer je parkeerplek online en betaal vanaf € 10,- voor een hele dag parkeren! Ook als je niet reserveert, betaal je bij Parking Centrum Oosterdok het goedkope maximale dagtarief van € 45,- voor de hele dag parkeren. Dit is gemiddeld 30% goedkoper dan bij naastgelegen parkeergarages!

Veilig en goedkoop parkeren in centrum van Amsterdam.

Vanaf Parking Centrum Oosterdok loop je eenvoudig naar een van de vele evenementen in de stad en rondom het IJ. Pak de veerpont naar de andere kant van het water of loop binnen enkele minuten het centrum in.

Meer informatie en de parkeertarieven van Parking Centrum Oosterdok vind je hier.