fbpx

Parkeren tijdens Pride Amsterdam 2023

Kom je van buiten Amsterdam met de auto naar Pride 2023? Parkeer dan voordelig, vlakbij de grachten en naast de startlocatie van de Canal Parade, bij Parking Centrum Oosterdok. Voor het meest voordelige tarief reserveer je van tevoren een parkeerplek voor € 10 – € 25,-

Parking Centrum Oosterdok bevindt zich op de Oosterdoksstraat 150. Op zo’n 10 minuten lopen bevindt zich het Scheepvaartmuseum, de startlocatie van de Canal Parade.

Parkeren bij Canal Parade Amsterdam

Tarieven en reserveren

Reserveren is de goedkoopste optie, wanneer je Amsterdam een dag bezoekt. Bespaar op parkeerkosten en boek jouw parkeerplek online.

Tarief per 12 minuten € 1,50
Uurtarief € 7,50
6 – 24 uur parkeren € 25,-
Dagtarief bij reserveren € 5 – € 25,- per dag

 

pride Amsterdam 2023

Pride Amsterdam is van 1 t/m 6 augustus. Dit jaar is het thema van de Pride ‘#youareincluded.’ Dit thema staat zowel voor individuen als groepen die strijden voor gelijke rechten. Zichtbaarheid is hiervoor van groot belang en daarbij helpen de vele activiteiten die worden georganiseerd om mensen samen te brengen.

Tijdens de pride gaat het om diversiteit, genderidentiteiten en ons zelfbeschikkingsrecht. Iedereen mag afwijken van de norm en sekse die we hebben gekregen bij onze geboorte. Tijdens deze editie van de Pride zijn er verschillende evenementen. De bekende Canal Parade is op zaterdag 5 augustus. Wil je meer weten over Pride Amsterdam 2023? Check de website.