fbpx

Parkeren tijdens Wonderland Festival Indoor

Ben jij van plan dit weekend los te gaan op de elektronische beats tijdens het Wonderland Festival Indoor? En kom je met de auto? Parkeer dan je auto bij Parking Centrum Oosterdok op enkele minuten lopen van Amsterdam Centraal, om met het openbaar vervoer naar het festival terrein van Thuishaven te reizen, of later op de avond naar de Elementenstraat.


Wonderland Festival Indoor

Het Wonderland Festival Indoor is een van de vele succesvolle feesten georganiseerd door Verknipt, een Amsterdamse organisatie die onder andere ook verantwoordelijk is voor het Sjonnie & Anita Verkleedfestijn. Op het Wonderland Festival zullen weer een aantal spraakmakende optredens plaatsvinden, waarbij de harde tonen uit de boxen zullen knallen. Dit jaar is het Wonderland Festival verdeeld over twee locaties: overdag op het terrein van Thuishaven, en na elven in de Elementenstraat waar je tot 8 uur ’s ochtends door kan gaan.

Klik hier voor de website van het Wonderland Festival.

Parkeertarieven Parking Centrum Oosterdok

Bij Parking Centrum Oosterdok parkeer je het voordeligste van de hele stad. Wanneer je langer dan 5 en korter dan 24 uur lang parkeert, betaal je slechts € 45. Ga je naar het avondprogramma van het Wonderland Festival? Dan is het extra voordelig! Je betaalt slechts 6!
Klik hier voor meer informatie over de tarieven van Parking Centrum Oosterdok!